• −10%
  • −10%

Tecnica Zero G Tour Scout W

Zero G Tour Scout W är en vridstyv pjäxa för ski touring och riktar sig till friåkare som önskar en mer förlåtande flex vid avancerad topptursbestigning.

Storlek: 23,5
6 290,00 kr
5 661,00 kr Spara 10%
Inkl. moms
Kvantitet
I Lager 1-7 arbetsdagar

  Välj själv hur du vill betala

Payson Paypal Swish Klarna

 

Se våra recensioner på Trustpilot

 

14 dagars returrätt

  Säkra frakter

med DHL, UPS, FEDEX & POSTNORD Vi fraktar över hela världen! *fri frakt över 500 SEK inom Sverige

Pjäxan är byggd med skaft av polyuretan och skal av Grilamid. Gåläget Double Blocking Mobility Cuff System ger 55-graders rörelseomfång under gång och ett obefintligt spel i låst läge med en korrekt flex på 120. Pjäxans sula av Vibram har dubbla densiteter, gult gummi i områden som är i direktkontakt med bindningen ger högre kraftöverföring vid skidåkning. Svart gummi har en mjukare densitet som ger ökat grepp och säkerhet vid gång och klättring. Fästena, Low Tech Inserts, är certifierade av Dynafit enligt ISO 9523. Innerskorna har integreradde RECCO-reflektor som är sökbara för livräddare. 

Specifikationer
- Flexindex: 115
- Läst: 99 mm
- Vikt: 1320 gram (storlek 26,5)

C.A.S. Customization Shell
Skalet har en anatomisk form som efterliknar fotens form. Skårorna på skalet ger mindre ytspänning och underlättar uppvärmning inför anpassning. Materialet bibehåller den förändrade formen bättre och längre.
Skalfunktioner:
- Anatomisk och exakt form
- Förenklad och snabb värmeformning
- Förenklad anpassning

Skalanpassning
- Stansning (ökad volym): Polyetermaterialet kan värmas och stansas i problemområden
- Slipning (ökad volym): materialet är slipbart i problemområden

Ultra Light/Light Liner
Extremt lätt innersko med ett vattentätt membran som motverkar att vatten och fukt tränger in i pjäxan.

Double Blocking Mobility Cuff System
En låsmekanism som ger pjäxan 55° rörlighet i gåläge med maximal stabilitet och säkerhet. Har ett självjusterande system som tar bort allt spel i låsmekanismen.

Grilamid® 
Grilamid® är en högpresterande polyamid utvecklad i Schweiz, en revolutionerande plast med exceptionella egenskaper. Det är ett lätt mycket tåligt material med hög slagtålighet, beständigt mot utmattning och sprickor. Det har också lång tids beständighet mot nedbrytning av UV-ljus.

Polyurethane cuff
Skaftet är byggt av polyuretan som är ett lätt mycket tåligt material med hög slagtålighet och beständighet mot utmattning och sprickor. 

Low Tech Inserts
Certifierade sulor enligt ISO 9523 med low tech inserts - fästen för Low Tech bindningar certifierade av Dynafit.

Recco
Integrerad RECCO-reflektor som är sökbar för livräddare. De lätta, passiva transpondrarna består av en diod och en antenn. De behöver inte ström eller aktivering för att fungera och är konstruerade för att hålla livet ut, de åldras inte och slits inte ut. Om de inte är mekaniskt skadade håller de för evigt.

Vibram
Tecnica arbetar med sulor från Vibram som utvecklat en gummiblandning med dubbla densiteter. Gult gummi i områden som är i direktkontakt med bindningen ger högre kraftöverföring vid skidåkning. Svart gummi har en mjukare densitet som ger ökat grepp och säkerhet vid gång och klättring.

20153200
1 Produkt

Särskilda referenser

ean13
8050459773347

Tecnica Zero G Tour Scout W

6 290,00 kr 5 661,00 kr
Storlek: