Vi älskar vatten - fryst & flytande.

H2o är grunden till vårt sortiment.

H2osport.se startad 2014 och vi har sålt till mer än 22 länder och det är inte bara passionen för sporterna och produkterna som driver oss framåt, för på sidan finner ni bara produkter vi själva använder.

Vi vill gärna hjälpa er som kund att utöva just din vattensport så ring eller maila gärna! Tar gärna fram paket eller en produkt som inte finns i webbshoppen. För vi vill att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Butik och kontor i Östersund

Välkommen till vår nya butik på prästgatan 31D i Östersund. I butiken finner ni allt på hemsidan som ingår i vårt orginalsortiment. Här har vi upphämtning av webbordrar och öppet vissa tider. Se tider här. Vi har uthyrning av skidor, turskidor, kites, lavinutrustning, snöskor mm. Vill ni hyra något speciellt kan ni alltid ringa om det går att ordna. Vi skickar utrustningen till er men tänk på att hyra dom dagar som det tar att skicka.

Här kommer vi ha demoskidor från Faction (visa produkter)Icelantic (visa produkter), Line, K2 (visa produkter), Salomon och topptursuthyrning.

Läs mer om uthyrning här

Kitekurser

Har du funderat över att lära dig kite? Snowkite är de enklaste formen att lära sig att kitea och områdena kring Frostviken har fantastiska ställen att snowkitea på.

LÄS MER OM VÅRA KITEKURSER HÄR!

H2osport.se ägs av

Active Industry Group Sweden AB
559079-7097

Prästgatan 31 D
83131 Östersund
Sweden
+46 739 49 09 48

Innehaver F skatt och är momsregistrerad

Sammarbetspartners


Blåsjönsfjällanläggning

Tundratours

ICA BLÅSJÖFJÄLL