Primus

På Primus har vi ambitionen att förse friluftsentusiaster, som vi själva, med friheten att utforska. Det är en ambition som ger oss en mycket enkel syn på livet – att varje dag är ett potentiellt äventyr. Bara tanken på äventyr kan liva upp en långtråkig dag så att det istället blir en härlig dag. 

Istället för att bestiga Mount Everest eller vandra genom Mongoliet, kan ett äventyr enligt oss vara en enkel promenad i skogen, en picknick på stranden, en liten gnista av fantasi. Det är anledningen till att vi ägnat de senaste 125 åren åt att tillverka och fullända redskap för matlagning för alla utomhusäventyr, stora som små. Vi anser att alla äventyr börjar med en ordentlig måltid. Mat ger energi åt våra kroppar och sätter fart på fantasin. Vår senaste Campfire-serie har inspirerats av detta. Varje dag förtjänar ett äventyr, för varje dag kan vara en härlig dag. För när du har ätit gott, kan dagen bli precis som du vill att den ska vara.

Aktiva filter

Mimer Stove Kit

Mimer Stove Kit

679,00 kr

Mimer är ett robust, enkelt och klassiskt kök till ett bra pris. Kärlstöden ger vindskydd för lågan. Mimer Kit artikelnummer 324611, innehåller Mimer Stove och Classic Set (två aluminiumkastruller 1,7 och 2,1 liter, stekpanna och griptång). Gas ingår ej.