PLKB

Peter Lynn kallas nu PLKB!

PLKB har all typ av kite utrustning som trainerkites, foilkites, tubekites och kitebrädor.

Med en djup kärlek till snö, buggy, land- och kiteboarding, vill vi att du ska ha kul och aldrig sluta leka! Peter Lynn kiteboarding kommer från och med nu att kallas PLKB. Vår kärna och rötter förblir desamma, medan den nya logotypen speglar vår sprängande energi. Tack vare de bästa kiteingenjörerna i huset och det bästa teamet där ute, skapar vi extraordinära redskap som helt enkelt blåser dig! 

Läs mer om märket här.

Aktiva filter

Gambit V2 product-img

Gambit V2

13 890,00 kr

Oavsett om du precis har börjat eller ett erfaret proffs, har PLKB Gambit V2 allt du behöver för att ta din kitening till nästa nivå. Med sina nya funktioner och förbättringar är den här kiten redo att hjälpa dig tackla alla utmaningar som kommer i din väg.

PLKB Nova V2 product-img

PLKB Nova V2

14 490,00 kr

Vi är glada över att presentera den helt nya Nova V2! Var först och sist på vattnet, hoppa högst eller tävla upp- eller nedåt, det finns ingen vinge som kan slå det roliga med Nova V2!

PLKB UNIQ TR product-img

PLKB UNIQ TR

1 540,00 kr

Enkel och lätt 2 linors trainerkite som med sin lätta vikt kan användas inte väldigt små vindar och prefekt för alla tillfällen. 

PLKB Shepherd
  • -500,00 kr

PLKB Shepherd

7 355,00 kr -500,00 kr 6 855,00 kr

Shepherd är en lekfull kitebräda byggd för snabb och enkel körning under alla förhållanden. Den idealiska brädan för att spela i vågorna och hoppa högt. För alla åkare från nybörjare till vinnare.