PLKB Nova V2

Vi är glada över att presentera den helt nya Nova V2! Var först och sist på vattnet, hoppa högst eller tävla upp- eller nedåt, det finns ingen vinge som kan slå det roliga med Nova V2!

KITE STORLEK: 6
14 490,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Lagersaldo kollas vid order. Ca 10 arbetsdagars leveranstid

  Välj själv hur du vill betala

Payson Paypal Swish Klarna

 

Se våra recensioner på Trustpilot

 

14 dagars returrätt

  Säkra frakter

med DHL, UPS, FEDEX & POSTNORD Vi fraktar över hela världen! *fri frakt över 500 SEK inom Sverige

Nya Nova har omdefinierats och erbjuder mycket mer än du kunde se vid första anblicken. Novas dynamiska profil säkerställer den perfekta kombinationen mellan stabilitet och användarvänlighet, samtidigt som den skapar en supersnabb och smidig folie med ett enormt kraftuttag. Den nya Nova är gjord av Skytex 32 vilket gör den till en mycket lätt vinge som flyger även i den lättaste brisen. Utvecklad för folieryttare som vill ha maximal stabilitet med endast lite vind, samtidigt som de går framåt i fart och racing.

Novas innovativa dynamiska profil gör draken justerbar över hela dess räckvidd. Depowering Nova skapar en full reflexprofil för mer stabilitet och kontroll. Att driva Nova kommer att släppa något spektakulärt som resulterar i en supersnabb och smidig vinge.

Varje storlek har utvecklats individuellt för att maximera prestanda. Varje storlek kommer med olika bildförhållande, cellantal och profil. I år introducerar vi även 15- och 18-meters "SuperNova". Dessa prestationsvingar har utvecklats med mer racebeteende för folie- och buggyförare i åtanke.

Nova har testats grundligt, i många olika förhållanden; på Twin-tips, av Foil-åkare, Buggy-åkare och till och med på skidor på en 2000 km lång uthållighetstur i polcirkeln av Eric Leegwater, allt för att se till att du får det bästa. En mångsidig och intuitiv vinge som gör att du aldrig vill sluta spela.

Nova är tillverkad av slitstark Skytex 32 och med en vikt som börjar på 1,11 kg tar den dig upp på vattnet med bara några få knop. Envägsinloppen designades om för att skapa en ännu mer lufttät folie som gör att vatten återlanseras utan ansträngning, även vid låga vindförhållanden.

Nya Nova V2 är en supermångsidig drake som du enkelt kan flyga som en Lei-kite samtidigt som du kan njuta av alla fördelar med en Foil-kite; liten packning, stort vindområde, enorm stor luft och en konkurrenskraftig toppfart.

PL210802063

Särskilda referenser

ean13
8720088616789

PLKB Nova V2

14 490,00 kr
KITE STORLEK: