Vintersport

Här hittar ni alla våra produkter inom vintersport. 
Letar du snowkite så kolla under Kite

Vintersport hos H2osport.se

Underkategorier

 • Skidor

  Vi har utrustning för all typ av skidåkning. Vare sig om du letar efter pistoffpistall mountain/freeridetopptur eller park så har vi skidor för allt.

  Vi älskar all mountain och freeride skidor eftersom vi tycker det är kul att kunna röra sig fritt runt hela berget och därför är detta vårat störta utbud av skidor. Då vi även är snowkiteare passar all mountain väldigt bra men toppturs skidorna passar bra till dom dagar när vinden är helt still och man ändå vill njuta av den fria åkningen utanför pisten.

  Har du svårt att välja skida så kolla in våran guide att välja skidor.

  Butiken finner ni i norra Jämtland i Stora Blåsjön, här finner man magiska vyer och fantastiska berg att utforska. Montering ingår alltid om du köper bindning till dina skidor!

 • Utrustning

  Oavsett om du behöver stavar, hjälm, hudar eller bindning eller nåt som vi inte tänkt på så fixar vi det år dig!
  Maila info@h2osport.se om det inte finns på sidan. 

 • Snowboard

  Söker du efter en snowboard. 
  Ring oss om det du söker inte finns här. 
  Vi har märken som Arbor, Burton, K2, Nitro, Salomon

 • Lavin utrustning

  När man beger sig utanför pisterna är det viktigt att förstå riskerna som kan uppstå i lavinterräng. Att bära med sig en lavinutrustning är en viktig del av säkerhetsutrustningen, men det är också viktigt att förstå att det inte ger någon absolut säkerhet. Utrustningen kan hjälpa till i ett sök men det är avgörande att veta hur man agerar om en lavin går.

  En lavinkurs kan ge en grundläggande förståelse för lavinfaror och hur man undviker dem. Man lär sig också hur man använder utrustningen på rätt sätt och hur man agerar vid en lavinolycka. Det är också viktigt att undersöka den aktuella lavinfaran innan man ger sig ut och att anpassa sitt beteende efter den.

  Basutrustningen består av en spade, sond och transceiver.

 • REA

  REA på skidor

 • Allt till topptur

  Topptur är för dig som vill bort från pisterna och njuta av dom orörda bergen. Det är nåt helt magiskt en vårdag när solen skiner och man går upp för en sida och sen ett oförglömligt åk. 

  Den typiska skidan för topptur är en lättare skida. Företagen tar fram lättare material och bindningarna och pjäxor till topptur är markant lättare idag. Allt detta för att det ska bli lättare när du får för dig att gå upp för berget istället för att använda en lift, skoter, helikopter eller annat som inte använder bena. Att få ner vikten på all utrustning gör att dom längre turerna blir roligare. Vid toppturer underlättar att man har bra skor och bra skins. 
  Ser du inte det du vill ha? Vi kan sätta ihop ett toppturspaket från skidor till lavinutrustning. Vi kan ta hem skidor och utrustning från Dynafit, Faction, G3, Icelantic, K2, Pomoca mm. Lavinutrustning från Arva och BCA 

  Glöm inte lavinutrustningen!

  Svårt att välja skida? Läs vår guide

Aktiva filter

LG40 Glide Wax Sponge -8/-20

LG40 Glide Wax Sponge -8/-20

149,00 kr

Valla av hög kvalitet för glid på alla snötyper, temperaturer och för alla discipliner. Snabb applicering för perfekt resultat i sista minuten. Dry fast -teknik gör att produkten blir fullt torr på 2 minuter. Det kan sedan borstas med en mjuk borste eller poleras med en trasa.

LG20 Glide Wax Sponge +5/-10

LG20 Glide Wax Sponge +5/-10

149,00 kr

Valla av hög kvalitet för glid på alla snötyper, temperaturer och för alla discipliner. Snabb applicering för perfekt resultat i sista minuten. Dry fast -teknik gör att produkten blir fullt torr på 2 minuter. Det kan sedan borstas med en mjuk borste eller poleras med en trasa.

MAJESTY HAVOC 100 CARBON...
 • −20%

MAJESTY HAVOC 100 CARBON...

8 590,00 kr −20% 6 872,00 kr

Havoc’s 100 Carbon lightweight construction combined with 4×4 design concept delivers incredible maneuverability while the unique combination of triax fiberglass, full carbon layup, carbon/aramid fibers and durable engineered wood core embraces high performance and just the right amount of 3D flex.