Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Storlek

Storlek

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Varumärke

Varumärke

Vikt

Vikt

 • 0kg - 10kg

FÄRG

FÄRG

BINDING

BINDING

Bredd

Bredd

stopper

stopper

Storlek

Storlek

SKID LÄNGD

SKID LÄNGD

Snowboard längd

Snowboard längd

Vintersport

Här hittar ni alla våra produkter inom vintersport. 
Letar du snowkite så kolla under Kite

Vintersport hos H2osport.se

Underkategorier

 • Skidor

  Vi har utrustning för all typ av skidåkning. Vare sig om du letar efter pistoffpistall mountain/freeridetopptur eller park så har vi skidor för allt.

  Vi älskar all mountain och freeride skidor eftersom vi tycker det är kul att kunna röra sig fritt runt hela berget och därför är detta vårat störta utbud av skidor. Då vi även är snowkiteare passar all mountain väldigt bra men toppturs skidorna passar bra till dom dagar när vinden är helt still och man ändå vill njuta av den fria åkningen utanför pisten.

  Har du svårt att välja skida så kolla in våran guide att välja skidor.

  Butiken finner ni i norra Jämtland i Stora Blåsjön, här finner man magiska vyer och fantastiska berg att utforska. Montering ingår alltid om du köper bindning till dina skidor!

 • Utrustning

  Oavsett om du behöver stavar, hjälm, hudar eller bindning eller nåt som vi inte tänkt på så fixar vi det år dig!
  Maila info@h2osport.se om det inte finns på sidan. 

 • Snowboard

  Söker du efter en snowboard. 
  Ring oss om det du söker inte finns här. 
  Vi har märken som Arbor, Burton, K2, Nitro, Salomon

 • goggles

  Goggles från Bliz och Spektrum

 • Väskor
 • REA

  REA på skidor

 • Topptur

  Topptur är för dig som vill bort från pisterna och njuta av dom orörda bergen. Det är nåt helt magiskt en vårdag när solen skiner och man går upp för en sida och sen ett oförglömligt åk. 

  Den typiska skidan för topptur är en lättare skida. Företagen tar fram lättare material och bindningarna och pjäxor till topptur är markant lättare idag. Allt detta för att det ska bli lättare när du får för dig att gå upp för berget istället för att använda en lift, skoter, helikopter eller annat som inte använder bena. Att få ner vikten på all utrustning gör att dom längre turerna blir roligare. Vid toppturer underlättar att man har bra skor och bra skins. 
  Ser du inte det du vill ha? Vi kan sätta ihop ett toppturspaket från skidor till lavinutrustning. Vi kan ta hem skidor och utrustning från Dynafit, Faction, G3, Icelantic, K2, Pomoca mm. Lavinutrustning från Arva och BCA 

  Glöm inte lavinutrustningen!

  Svårt att välja skida? Läs vår guide

Det är 58 produkter.

Visar 1-12 av 58 objekt

Aktiva filter

Faction Agent 2.0x

5 832,00 kr −10% 5 248,80 kr

Oavsett om du är ute efter färskt puder eller vårens couloir, är Faction 2122 Agent 2.0 en progressiv all-mountain flat-tail skida och din favorit när du flyr från vardagen.

Dynafit St Rotation 14 105 mm

4 360,00 kr

ST Rotation 14 är en topptursbindning för dedikerade utövare som kräver prestanda, slitstyrka och intuitiv hantering. Till skillnad från föregångaren har ST Rotation 14 kraftfullare fjädrar i tå- och bakdel. Med teknologiska innovationer som roterande tådel och fjäderbelastad förspänning på bindningens bakdel ger det högsta möjliga elasticitet och säkerhet.