Allt till topptur

Topptur är för dig som vill bort från pisterna och njuta av dom orörda bergen. Det är nåt helt magiskt en vårdag när solen skiner och man går upp för en sida och sen ett oförglömligt åk. 

Den typiska skidan för topptur är en lättare skida. Företagen tar fram lättare material och bindningarna och pjäxor till topptur är markant lättare idag. Allt detta för att det ska bli lättare när du får för dig att gå upp för berget istället för att använda en lift, skoter, helikopter eller annat som inte använder bena. Att få ner vikten på all utrustning gör att dom längre turerna blir roligare. Vid toppturer underlättar att man har bra skor och bra skins. 
Ser du inte det du vill ha? Vi kan sätta ihop ett toppturspaket från skidor till lavinutrustning. Vi kan ta hem skidor och utrustning från Dynafit, Faction, G3, Icelantic, K2, Pomoca mm. Lavinutrustning från Arva och BCA 

Glöm inte lavinutrustningen!

Svårt att välja skida? Läs vår guide

Aktiva filter

Uthyrning Toppturs skidor product-img

Uthyrning Toppturs skidor

645,00 kr

Testa på topptur och hyr toppturskipaket i Östersund. Tips! Hyr även lavinutrustning. Se mer info nedan.För att lägga beställning behöver du ange uppgifter nedan och välja skida. 

Dynafit Seven Summits+ W...
  • −30%

Dynafit Seven Summits+ W...

7 600,00 kr −30% 5 320,00 kr

Detta är ett set för speedtouring som ger mycket åkglädje och stabilitet för hela berget. En mångsidig modell för nybörjare och avancerade åkare. 9590 kr nypris

Marker Duke PT product-img

Marker Duke PT

5 990,00 kr

DUKE PT är perfekt för friåkare, som vill ha säkerheten och enkelheten från en freeride bindning men vill ha friheten att kunna sätta på stighudar ibland.

Faction Agent 2.0 product-img
  • −20%

Faction Agent 2.0

7 290,00 kr −20% 5 832,00 kr

Oavsett om du är ute efter färskt puder eller vårens couloir, är Faction 2122 Agent 2.0 en progressiv all-mountain flat-tail skida och din favorit när du flyr från vardagen.

Kingpin 13

Kingpin 13

4 899,00 kr

Markers totalt revolutionerande Pin-Tech bindning. Kraftöverföringen är i en klass för sig tack vare den kraftiga bakbindningen. Extremt låg vikt: 630g utan skistopper och 730g med skistopper. OBS, Marker Kingpin kräver pjäxor med s.k. tech-inserts. Åkarvikt max 130kg. Vikt angiven utan stopper