Bindning

Vi har alla typer av bindningar. 
Vet du inte vad du vill ha så kontakta oss så hjälper vi er. 

Vi har bindningar från Dynafit, G3, Marker, Salomon. Saknas något på hemsidan eller letar du efter något speciellt så hör av dig. 

Vid köp av skidor ingår alltid montering av bindning

Skidbindningar - H2osport.se

Underkategorier

  • Turbindning

    Techbindning eller Randoneebindning och rambindning är de perfekta bindningarna för dig som vill gå uppåt. Fördelen med en techbindning är självklart den lätta viken. Med turbindningen blir hälen lös när du vill och du kan lätt gå med bindningen. 
    Med en techbindning behöver du pjäxor som passar, och om du har "vanliga" pjäxor kan du använda en såkallad rambindning. 
    Vill du kunna använda både dina vanliga pjäxor och dina techpjäxor och få dess olika egenskaper kan du titta på en såkallad hybridbindning  som Salomon Shift

  • FREERIDE/FREESTYLE...

Aktiva filter

Dynafit St Rotation 14 105 mm
  • Slut i Lager.

Dynafit St Rotation 14 105 mm

5 450,00 kr

ST Rotation 14 är en topptursbindning för dedikerade utövare som kräver prestanda, slitstyrka och intuitiv hantering. Till skillnad från föregångaren har ST Rotation 14 kraftfullare fjädrar i tå- och bakdel. Med teknologiska innovationer som roterande tådel och fjäderbelastad förspänning på bindningens bakdel ger det högsta möjliga elasticitet och säkerhet.

Kingpin 13

4 899,00 kr

Markers totalt revolutionerande Pin-Tech bindning. Kraftöverföringen är i en klass för sig tack vare den kraftiga bakbindningen. Extremt låg vikt: 630g utan skistopper och 730g med skistopper. OBS, Marker Kingpin kräver pjäxor med s.k. tech-inserts. Åkarvikt max 130kg. Vikt angiven utan stopper