Bindning

plkb

Vi har alla typer av bindningar. 
Vet du inte vad du vill ha så kontakta oss så hjälper vi er. 

Vi har bindningar från Dynafit, G3, Marker, Salomon. Saknas något på hemsidan eller letar du efter något speciellt så hör av dig. 

Vid köp av skidor ingår alltid montering av bindning

Underkategorier

 • Alpin bindning

  Vi har alpina bindningar eller freeride & freestyle som man också kallar dom. 
  Alla bindning har en DIN skala och om du är osäker på vilken bindning du behöver så tveka inte att kontakta oss. 
  Montering ingår om du köper en bindning hos oss. 

 • Turbindning

  Techbindning eller Randoneebindning och rambindning är de perfekta bindningarna för dig som vill gå uppåt. Fördelen med en techbindning är självklart den lätta viken. Med turbindningen blir hälen lös när du vill och du kan lätt gå med bindningen. 
  Med en techbindning behöver du pjäxor som passar, och om du har "vanliga" pjäxor kan du använda en såkallad rambindning. 
  Vill du kunna använda både dina vanliga pjäxor och dina techpjäxor och få dess olika egenskaper kan du titta på en såkallad hybridbindning  som Salomon Shift

 • Hybrid bindning

Aktiva filter

Marker Duke PT product-img

Marker Duke PT

5 990,00 kr

DUKE PT är perfekt för friåkare, som vill ha säkerheten och enkelheten från en freeride bindning men vill ha friheten att kunna sätta på stighudar ibland.

Kingpin 13

Kingpin 13

4 899,00 kr

Markers totalt revolutionerande Pin-Tech bindning. Kraftöverföringen är i en klass för sig tack vare den kraftiga bakbindningen. Extremt låg vikt: 630g utan skistopper och 730g med skistopper. OBS, Marker Kingpin kräver pjäxor med s.k. tech-inserts. Åkarvikt max 130kg. Vikt angiven utan stopper