Faction

Faction Collective är en tillverkare av friluftsskidor, stavar och skidrelaterade produkter, baserat i Verbier, Schweiz.

Faction tillverkar högkvalitativa skidor som är progressiva i sin konstruktion såväl som i sin användning i freeride, freestyle och allmountain skidor. Några av de bästa idrottarna i världen informerar om Factions produktresa.

Factions branschledande skidor är designade och testade på de schweiziska alpernas formidabla bergsväggar, som alltid, men att deras hardgoods-team nu leds från Innsbruck, Österrike, ger liv till branschens guldstandard inom handgjord precisionstillverkning av skidor . När du köper Faction köper du kvalitet med prestandagaranti. Factions skidor är anpassade för ändamålet och byggda för att hålla.

Factions största styrka ligger i de människor som outtröttligt arbetar för att designa och leverera den bästa upplevelsen för Factions fans. Faction leds av visionärer som är motiverade att förändra skidåkningens ansikte. Oavsett om det är de ingenjörer i världsklass som gör nya upptäckter eller dom uppskattade idrottare som omarbetar Factions uppfattning om sport – eller Candide Thovex som böjer verkligheten – siktar Faction på att tända nästa generation skidåkare.

I Factions sortiment finner du modeller som Dancer (gamla dictator), Mana (ny), Prodigy, Agent, La Machine och Outcast

Läs mer om skidorna på https://factionskis.com/

Vi har även uthyrningsskidor

Faction

Aktiva filter

Prodigy 1 product-img
  • −30%

Prodigy 1

4 490,00 kr −30% 3 143,00 kr

Prodigy 1 speglar formen på den bästsäljande Prodigy 2, inklusive vår prisbelönta elliptiska skärning och en full sidewall för enastående kantgrepp.

Prodigy 3 product-img
  • −30%

Prodigy 3

6 490,00 kr −30% 4 543,00 kr

Factions mål med Prodigy 3 var att skapa en extremt hållbar skida som alla kan ha kul med i vilka förhållanden som helst.

Faction Agent 2.0 product-img
  • −20%

Faction Agent 2.0

7 290,00 kr −20% 5 832,00 kr

Oavsett om du är ute efter färskt puder eller vårens couloir, är Faction 2122 Agent 2.0 en progressiv all-mountain flat-tail skida och din favorit när du flyr från vardagen.