Läs mer om märket PLKB Läs mer om märket PLKB

Med "Never stop Playing" som vårt nya mantra har vi växt, utvecklats och gått in i nästa kapitel av vår resa för att bli den bästa kitetillverkaren där ute. Vår kärna och rötter förblir desamma, med en djup kärlek till snö, buggy, land- och kiteboarding: PLKB:s enorma erfarenhet av att skapa drakar som överträffar förväntningarna sätter dem på en helt annan nivå. Deras engagemang är inte att marknadsföra extravaganza, utan att producera de allra bästa kitesen där ute som alla kan njuta av och ha kul med. De har antagit utmaningen att slå stora varumärken och trotsa alla odds.

Ett varumärke är ingenting utan ett bra team för att testa och njuta av utrustningen vi tillverkar. Vi är stolta över att ha ett dedikerat team av ryttare som följer sin passion för vatten, snö och land över hela världen. Vi ville visa dem vår uppskattning genom att ägna var och en en sida till sig själva. För varje ryttare kan du hitta lite information om vad de gör, vad de älskar och hur de blev en del av PLKB-teamet, samt actionbilder på hur de strimlar!

Peter Lynn föddes 1946 och började flyga kites i ung ålder. Han började sin karriär som ingenjör, tog examen BE Mech Hons 1969 och började arbeta heltid inom kitefältet 1971. Han har varit en ledande innovatör och en drivande kraft inom internationell kitingindustri sedan dess. Med det enda syftet att vara i framkanten av kitedesign, har Peter och hans team krediter för en imponerande lista av nybörjare och patent i branschen, såsom uppfinningen av kitebuggy 1990, C-Quad 1997 och " Arc”-stil – eller Twinskin-typ – kites 1999. Fortfarande i framkant av drakeinnovationen PLKB, utvecklar den bästa utrustningen för att du ska kunna njuta av din tur!

SHOPPA PLKB HÄR

https://www.plkb.world/