• −10%
  • −10%

K2 RECON 120 BOA® MEN'S SKI BOOTS

Storlek: 28,5
5 990,00 kr
5 391,00 kr Spara 10%
Inkl. moms
Kvantitet
I Lager 1-7 arbetsdagar

  Välj själv hur du vill betala

Payson Paypal Swish Klarna

 

Se våra recensioner på Trustpilot

 

14 dagars returrätt

  Säkra frakter

med DHL, UPS, FEDEX & POSTNORD Vi fraktar över hela världen! *fri frakt över 500 SEK inom Sverige

BOA® på pjäxor? Japp, du läste rätt. Det är det största framstegen inom skidåkning, än mindre pjäxpassning på sextio år. Du har sett den här funktionen på snowboardskor, cykelskor och till och med löparskor, så det är på tiden att vi samlar våra huvuden med sinnena på BOA® Fit System för att tillföra något nytt till skidåkning, med laserfokus på prestanda.

Genom att utnyttja kraften i ett BOA® Fit System, började K2-ingenjörer att leverera vår mest justerbara passform med prestandahöjande funktioner. Recon 120 BOA®-stövlarna har en omdesignad nedre mudd, med ett helt nytt skal som ger en tätare tåtätning.

Säg hejdå till alla dina stövelsvårigheter med nya Recon 120 BOA®. Dess omdesignade skal ger en bättre "inpackning" och en jämnare tryckfördelning över foten. Borta är traditionella hotspots orsakade av för hårt åtdragna spännen, Recon 120 BOA®-stövlarna är utrustade med en mikrojusterbar passform, jämn tryckfördelning och ett oöverträffat hälhållning.

Vi har döpt den här helt nya stövellästen till vår MultiFit™️-läst, som sträcker sig från 97 mm -104 mm. Passar ett brett utbud av fötter direkt ur lådan och eliminerar behovet av både "Low Volume" och "Mid Volume" passform.

Det finns så mycket teknik inuti Recon 120, det är svårt att veta var man ska börja. Ett värmeformbart foder ger den perfekta balansen mellan komfort och stöd. Vi har integrerat interna och externa J-Bars för att säkerställa korrekt hälhållning och gjort tåboxen sömlös, vilket gör passningsprocessen smidig som siden.

https://k2snow.com/en-at/p/recon-120-boa-mens-ski-boots-2324

Vi bygger på framgången med bootboard-tekniken och har lagt till anpassningsbara hälinlägg för att kunna finjustera känslan. Stövelbrädan inuti Recon 120 BOA® kommer med en styv och lyhörd hälinsats, och den här stöveln levereras också med en mjukare, dämpare, Harshmellow™️-insats för mer stötdämpning.

Ledaren inom prestationspjäxor fick precis ett snäpp. Få ögonen på (och fötterna i) nya Recon 120 BOA® och bli en del av nästa våg av skidteknik.

10H2009.1.1
1 Produkt

K2 RECON 120 BOA® MEN'S SKI...

5 990,00 kr 5 391,00 kr
Storlek: