Gambit V2

Oavsett om du precis har börjat eller ett erfaret proffs, har PLKB Gambit V2 allt du behöver för att ta din kitening till nästa nivå. Med sina nya funktioner och förbättringar är den här kiten redo att hjälpa dig tackla alla utmaningar som kommer i din väg.

FÄRG: orange/black
KITE STORLEK: 5
13 890,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Ej i lager men finns med andra alternativ

  Välj själv hur du vill betala

Payson Paypal Swish Klarna

 

Se våra recensioner på Trustpilot

 

14 dagars returrätt

  Säkra frakter

med DHL, UPS, FEDEX & POSTNORD Vi fraktar över hela världen! *fri frakt över 500 SEK inom Sverige

Vi presenterar nästa generations PLKB Gambit V2 - den ultimata all-around-kiten för varje åkare. Denna kite har designats om från grunden för att ge en bättre, mer lyhörd upplevelse med en rad nya funktioner och förbättringar.

För det första har vi gjort några ändringar i planvyn, vilket resulterat i en lättare och snabbare styrupplevelse med mindre bartryck. Den nya profilen ger bättre prestanda, stabilitet och hängtid, vilket möjliggör mer självförtroende när du åker. Användning av Teijin-material på framkant och kapell, vilket resulterar i en mer direkt känsla med mindre stretch över spännvidden.

Nya Gambit V2 har också en mer rundad spets för en bättre relansering och är lättare, vilket gör att den kan flyga i ännu mindre vind. Vi har justerat LE-tjockleken för en lättare känsla med mindre motstånd samtidigt som vi säkerställer att styvheten bibehålls där det är viktigt. Med färre linor blir det mindre motstånd och en kortare del av ohindrad Dyneema-lina för att hålla kiten i bättre harmoni längre.

Men det är inte allt – Gambit V2 ger också mer lyft, är bättre på looping och är mer mångsidig än någonsin tidigare. Denna kite är verkligen en allround-artist som ger oändligt nöje för åkare på alla nivåer, medan större enpumpsventiler och slangar gör det enkelt att sätta upp och blåsa upp. Slutligen säkerställer Kevlar-förstärkningar på fläckar som får mycket skavsår att Gambit V2 är byggd för att hålla.

6243d5de24c42faa18cd0018
0 objekt

Särskilda referenser

ean13
8720088624623
Ny

Gambit V2

13 890,00 kr
FÄRG:
KITE STORLEK: