Salomon S / Pro HV 100 IC

Salomon S / Pro HV 100 IC-pjäxor har en enkel modell men med de grundläggande egenskaperna så att du kan få en framgångsrik och rolig upplevelse i de höga bergen, tack vare progressivitet, energiöverföring och bekväm passform 

Storlek: 26,5
2 872,00 kr
Inkl. moms
Antal
I Lager 1-7 arbetsdagar

  Betala säkert med SSL

Swish - Klarna - Payson - Paypal

 

Få först, betala sen. Utan avgifter!

 

14 dagars returrätt

  Fri frakt

*över 500 SEK inom Sverige

Dessa snö stövlar inkluderar Sensifit dubbel insats som sveper foten bekvämt underlättar att sätta på skon och ökar känslan av terrängen. Min InstantFit Sport-bootie passar bra för skidåkning med 100 flex. 35 mm Sense-remmen ger utmärkt stöd, reaktivitet och styvhet.

Polyolefinskalet är mjukt, lättare och progressivt. Dessa skidkängor kommer med GripWalk dynor, en överdimensionerad sväng för maximal överföring av energi, och 4 aluminium spännen för en säker och varaktig passform.

Kängan som anpassar Salomons legendariska S, PRO passar till större behov.

Komfort: Salomons exklusiva My InstantFit-bootie gör den här kängan till ett oerhört bekvämt alternativ för skidåkning hela dagen.

Två positioner för en anpassad passform och olika känslor.

Med den urkopplade positionen kommer du att uppnå rätt nivå av progressivitet och reaktion, medan den inkopplade positionen garanterar maximal styvhet och prestanda.

L41245800
1 objekt

Särskilda referenser

ean13
0193128318642
Kommentarer (0)