PLKB UNIQ TR

Enkel och lätt 2 linors trainerkite som med sin lätta vikt kan användas inte väldigt små vindar och prefekt för alla tillfällen. 

KITE STORLEK: 1
1 540,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Produkters tillgänglighet i centrallagret kommer att kontrolleras vid beställning. Maila eller ring om du vill veta aktuell status på PLKB

  Välj själv hur du vill betala

Payson Paypal Swish Klarna

 

Se våra recensioner på Trustpilot

 

14 dagars returrätt

  Säkra frakter

med DHL, UPS, FEDEX & POSTNORD Vi fraktar över hela världen! *fri frakt över 500 SEK inom Sverige

Med Uniq Tr gick vi tillbaka till ritbordet och skapade den ultimata träningsdraken! En kraftfull 2-linjers Single Skin drake som är praktiskt taget oförstörbar och perfekt för alla tillfällen. Ett stort vindfönster, massiv kraft i den låga delen och prisvärd också. Vi tror att PLKB Uniq Tr kommer att bli den bästa säljaren genom tiderna. Uniq Tr kräver inget säkerhetskoppel.

EGENSKAPER OÖSTÖRLIGA

Eftersom Uniq Tr är en enkelhudsdrake, utan några slutna celler som kan explodera vid en frontalkrock, är den nästan oförstörbar. Därför är Uniq Tr super hållbar och perfekt för intensiv användning.

LÄTT OCH KRAFTFULL

2-linjers Uniq Tr är superlätt att flyga samtidigt som den är extremt kraftfull för sin storlek. Uniq Tr flyger lätt åt sidan av vindrutan för en liten kraftbroms. Detta gör Uniq Tr mycket roligt för alla åldrar.

HÖG FLYGHASTIGHET

Uniq Tr har en förformad nos förstärkt med nylonfibrer som ger den en fast form. Detta ger Uniq Tr en fantastisk prestanda, en hög flyghastighet och förmågan att flyga till kanten av vindfönstret för att minska kraften. Den svänger förutsägbart med snäva snabba kurvor för att skapa den bästa upplevelsen.

LÄTT VINDPRESTANDA

Eftersom Uniq Tr endast har ett enda lager, reduceras vikten med hälften. Detta ger den bättre flyt och prestanda i låga vindförhållanden, med mer kraft än du förväntar dig. Nöje i bara en sommarbris garanteras

REDO ATT FLYGA

Uniq Tr kommer komplett och redo att flyga; med väska, manual, klistermärke, nyckelhängare, bar och förmonterade linor så att du flyger på nolltid!

Läs mer på https://www.plkb.world/

PL213010100
0 Produkt

Särskilda referenser

ean13
8720088616864
isbn
8718469978625

PLKB UNIQ TR

1 540,00 kr
KITE STORLEK: