PLKB Swell V5

Nya Swell som är drömmen för dig som tycker om att åka på vågor. Den stabila kiten gör även att den passar perfekt för den som är nybörjare. 

KITE STORLEK: 5
11 350,00 kr
Inkl. moms
Antal
Kommer i slutet av juli

  Säkra betalningar

Betala säkert med Swish, Klarna, Payson & Paypal

 

Få först, betala sen. Utan avgifter!

 

14 dagars returrätt

  Säkra frakter

*fri frakt över 500 SEK inom Sverige

  Internationell frakt med

DHL, UPS, FEDEX & POSTNORD

VÅGA | SNÅLSKJUTS

Swell är en högpresterande waveride-kite med otrolig kapacitet. Det lätta bartrycket gör att du kan känna dig fri och fokusera på att åka vågor. Den här kiten flyger väldigt snabbt genom vindfönstret och driver som ingen annan. Swell fungerar inte bara bra med freeriding och foliering, utan även nybörjare älskar det faktum att Swell bara vänder och startar om riktigt enkelt. Gör havet till din lekplats med nya Swell. En perfekt blandning av användarvänlighet och stabilitet gör Swell till en bra partner för att lära sig kitesurfing och göra framsteg på alla möjliga sätt. Swell används bäst med med PLKB Navigator bar för bästa prestanda. Använd PLKB Commander bar för skoländamål

VAD ÄR NYTT

Swell har trimmats eller omdesignats på alla nivåer. Den uppsatta bridal gick till ett 4-punkts bridal för att förbättra stödet för LE. LE och vingprofilen förbättrades för att bli mer stabil och fast, även i stormiga förhållanden och eliminera fladder eller deformering av LE. Nya Swells depo-werräckvidd blev mycket större och hastigheten ökade. Detta gjorde Swell mer lekfull och gav den ett bra uppsving om det behövdes. Dessutom, som alla nya PLKB LEI-kites, ändrades många på detaljnivå.

PL210105051

Särskilda referenser

ean13
8720088616192