• −10%
  • −10%

PLKB Escape V9

Nya Escape V9 är freestyle kiten som hjälper dig med dina tricks med sin aggressiva kraft men lätt att tämja. 

KITE STORLEK: 6
11 590,00 kr
10 431,00 kr Spara 10%
Inkl. moms
Antal
I Lager 1-7 arbetsdagar

  Säkra betalningar

Betala säkert med Swish, Klarna, Payson & Paypal

 

Få först, betala sen. Utan avgifter!

 

14 dagars returrätt

  Säkra frakter

*fri frakt över 500 SEK inom Sverige

  Internationell frakt med

DHL, UPS, FEDEX & POSTNORD

FREESTYLE | FREERIDE

PLKB Escape är en intuitiv och förutsägbar freestylekite som utmanar dig att prova vilket trick som helst i boken. Den är aggressiv men lätt att tämja.

Det är spänningen av progression som identifierar Escape och när du tror att det inte kan bli bättre. Här är den nya Escape. Den nya Escape har gjorts om och har kvar sin vinnande och distinkta Escape-känsla. En drake som alltid känns solid och förutsägbar för alla åkturer, redo att sticka vilket wakestyletrick eller megaloop som helst.

Escape fick en styv ram med tre stag med en snabbare profil som förbättrar flyghastigheten och uppgraderar dess boostprestanda. Detta gör att Escape presterar bättre i hårdare vindar. Kombinationen av förutsägbar hantering, hastighet, riklig kraftminskningsprestanda och upp- och nedvindsförmågor skapar en bekväm kryssning och storluftsuppsättning för blivande och engagerade freestyle-åkare.

3-STRUT OPEN-C FORM

Den nya 3-stags Open-C-ramen på Escape ersatte den ikoniska designen med 4-stag. De stora fördelarna med 3-stagsramen är styvheten i high end och vindby, som behövs när du boostar stort i hårdare vindar. Plus att de typiska Escape-egenskaperna bara förstärks. Ramen med tre stag gör draken lättare, vilket förbättrar vindräckvidden och styrbeteendet.

Läs mer här

PL210209062
1 objekt

Särskilda referenser

ean13
8720088616253