PLKB Escape V9-II

Nya Escape V9 är freestyle kiten som hjälper dig med dina tricks med sin aggressiva kraft men lätt att tämja. 

KITE STORLEK: 6
16 788,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Lagersaldo kollas vid order. Maila för exakt leveranstid

  Välj själv hur du vill betala

Payson Paypal Swish Klarna

 

Se våra recensioner på Trustpilot

 

14 dagars returrätt

  Säkra frakter

med DHL, UPS, FEDEX & POSTNORD Vi fraktar över hela världen! *fri frakt över 500 SEK inom Sverige

FREESTYLE | FREERIDE

PLKB Escape är en intuitiv och förutsägbar freestylekite som utmanar dig att prova vilket trick som helst i boken. Den är aggressiv men lätt att tämja.

Det är spänningen av progression som identifierar Escape och när du tror att det inte kan bli bättre. Här är den nya Escape. Den nya Escape har gjorts om och har kvar sin vinnande och distinkta Escape-känsla. En drake som alltid känns solid och förutsägbar för alla åkturer, redo att sticka vilket wakestyletrick eller megaloop som helst.

Escape fick en styv ram med tre stag med en snabbare profil som förbättrar flyghastigheten och uppgraderar dess boostprestanda. Detta gör att Escape presterar bättre i hårdare vindar. Kombinationen av förutsägbar hantering, hastighet, riklig kraftminskningsprestanda och upp- och nedvindsförmågor skapar en bekväm kryssning och storluftsuppsättning för blivande och engagerade freestyle-åkare.

3-STRUT OPEN-C FORM

Den nya 3-stags Open-C-ramen på Escape ersatte den ikoniska designen med 4-stag. De stora fördelarna med 3-stagsramen är styvheten i high end och vindby, som behövs när du boostar stort i hårdare vindar. Plus att de typiska Escape-egenskaperna bara förstärks. Ramen med tre stag gör draken lättare, vilket förbättrar vindräckvidden och styrbeteendet.

Läs mer här

PL210219062

Särskilda referenser

ean13
8720088627273

Relaterade produkter

Ha kul med oss!

PLKB Escape V9-II

16 788,00 kr
KITE STORLEK: